fredag 27. mai 2011

6 dagar til innflytting

I kveld sit eg i sofakroken, ein BigOne er i omnen, og 10 flyttekasser står rundt i stova. I gangen er det 6 til, og i gangen nede er det eit utal posar og bagar. Det nærmar seg innflytting i Solflekken!

No har vi susete hovud og spaghettilange armar, men det er absolutt verd all eigeninnsatsen! Det er så kjekt å byggje sjølv, og med all monterings-trøbbelet på kjøkenet er vi veldig glade for at vi har gjort så mykje sjølv på resten av huset. Det høyrest litt blærete ut, for vi er jo ikkje faglærte. -Dessutan var det veldig profft av kjøkenleverandørane å kome og ordne opp i feila. Men, vi har kosa oss veldig med å byggje heimen vår, og det har stort sett gått veldig fint. Like gode kjær`sta er vi også ;)



Eg var sikker på at eg hadde tatt bilete også av omnen etter montering, men de får vere nøgde med eit før-bilete. :) Fin omn, syns no vi!

Tuddeluuu!

3 kommentarer:

  1. Åhh.. Det er så kjekt å følgje med. Spesielt for oss som har andre folk til å gjere jobben. Då kan vi berre gå og sjå på...

    Den omnen ser veldig ut som vår. Dvs den vi har bestilt.

    SvarSlett
  2. Lykke til med innspurten! Gro

    SvarSlett
  3. I dag er vel d-dagen.. eller F-dagen (F som i flytte...) - lykke til, vi gleder oss til å se actionbilder fra en lykkelig familie vel plassert i nye sofakroker! Selv ligger vi et par uker bak dere igjen, men vi smører oss med tålmodighet (når solkrem ikke er påkrevd så..)

    SvarSlett